Oplossingen

Bij geen, traag of haperend internet

Vast en mobiel internet + zakelijk wifi

Heb je snel en stabiel internet nodig maar is dat niet op de gewenste locatie? Of voldoet het niet aan de eisen? Dan creëren wij de oplossing voor je; met vast en mobiel internet en wifi voor zakelijke locaties.

Maatwerk voor grote bedrijven en organisaties

PADACO levert maatwerk in internetoplossingen aan grote bedrijven en organisaties. Hoe complex de situatie ook is, wij hebben het antwoord. Dankzij onze hightech hardware, slimme software en vooral de unieke kennis van onze gecertificeerde mensen. Zo creëren wij oplossingen voor elke ICT-uitdaging.

Internetoplossinge - Paars - Padaco Connectivity

Internetoplossingen

Voor elke situatie en op elke locatie regelen wij (tijdelijk) internet, vast of mobiel.

Wifi - Paars - Padaco Connectivity

Wifi

Met managed wifi-oplossingen hebben wij het antwoord op elke complexe situatie.

Security - Compiance - Paars - Padaco Connectivity

Security & Compliance

Voldoe altijd aan de eisen van security en compliance met de oplossingen van PADACO.

Installatietechniek - Paars - Padaco Connectivity

Installatietechniek

Complexe en complete wifi- of internetoplossingen, netjes en vakkundig geïnstalleerd.

4G, 5G, straalverbinding of satelliet

PADACO kan als enige internetoplossingen via zowel 4G als 5G aanbieden en kan desgewenst ook internet via een straalverbinding of satelliet realiseren. Daarmee hebben we altijd een passende oplossing als de bestaande infrastructuur ontoereikend is.

Pacado Connectivity - Bedrijfsverzamelgebouwen - Internet voor alle gebruikers van bedrijfsverzamelgebouwen; snel, veilig en met aparte netwerken.

Snel, betrouwbaar en veilig

Als een internetverbinding iets moet zijn, dan is het wel snel, betrouwbaar en veilig. Zodat het zonder problemen ingezet kan worden waar het voor bedoeld is. Wij regelen dat, met maatwerkoplossingen die altijd afgestemd zijn op jullie situatie en die zich onderscheiden in snelheid, stabiliteit en support.

Binnen 24 uur geregeld

Is het internet NU nodig? Dan kan dat, of althans bijna. Bij PADACO realiseren we desgewenst binnen 24 uur de installatie.

Van ontwerp tot en met support

Wij leveren maatwerkoplossingen voor grote bedrijven en organisaties. Vanaf het ontwerp tot en met de installatie, configuratie en het remote beheer. Wij doen er alles aan om elk netwerk maximaal te beveiligen en optimaal in te stellen. En zijn er toch issues? Dan lossen we die op; direct of anders heel erg snel. Omdat we weten dat het internet cruciaal is voor jullie bedrijfsvoering.

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Welke oplossing past bij jullie?

Hebben jullie nu internet nodig? Dan regelen wij dat voor jullie. Snel, veilig en stabiel. Vraag ons naar de oplossingen, we gaan graag met jullie in gesprek.