Pacado Connectivity - Installatietechnie

Installatietechniek

Internet en wifi, van A tot Z goed geregeld

Installatietechniek door PADACO

Een complexe internetoplossing ontwerpen die perfect past bij jullie situatie, is heel handig. Maar nog beter wordt het door onze complete service in installatietechniek. Onze eigen mensen installeren ter plaatse de oplossing die we voor jullie ontwikkelen. Van A tot Z regelen wij de wifi en het internet dus. En door het remote beheer kunnen wij ook direct vragen of issues oplossen.

Door gecertificeerde installateurs

Tijdelijk internet, mobiel internet, een vaste aansluiting of een wifinetwerk, PADACO levert altijd maatwerk in complexe of uitdagende situaties. Met internetoplossingen die we zelf ontwerpen en inzetten met hoogwaardige hardware en intelligente software. Om dat ook goed te laten werken, moet het natuurlijk ook goed geïnstalleerd worden. En dat doen we, met onze eigen mensen die fabriek-gecertificeerd zijn, VCA-certificaten hebben behaald en over vele jaren ervaring beschikken. Echte vakmensen dus. En zij komen op de locatie om in samenwerking met een remote senior engineer alles optimaal voor jullie te laten werken.

Pacado Connectivity - Installatietechniek - Certified - Gecertificeerde installateurs

Ideale situatie in installatietechniek

De senior engineer werkt remote en kijkt live mee met de installateur die bij jullie op de locatie zelf aan het werk is. Deze engineer kan dan direct zien of een locatie optimaal benut wordt of dat iets voor storing of verminderd bereik zorgt. Samen creëren ze de ideale situatie voor de ontworpen internet- of wifi-oplossing. Eenmaal geïnstalleerd zorgt de senior engineer voor de configuratie. Pas als alles werkt, netjes is afgewerkt, opgeruimd en na akkoord van de opdrachtgever en engineer, zal de installateur vertrekken.

Snelle service, kostenbesparend

Ter plaatse wordt ook de overdracht gedaan; de installateur geeft op de ontwerptekening precies aan wat waar bevestigd is en overlegt dit met de senior engineer. Zijn er later toch nog vragen of issues? Dan kunnen wij op afstand meekijken en weten we precies wat zich waar op de locatie bevindt. Zo kunnen we eventuele problemen direct en kostenbesparend oplossen.

Doorwerken kan, altijd

Voor installatie en support zijn de eigen installateurs van PADACO 24/7 beschikbaar. En door de continue monitoring op al onze systemen, is de support ook proactief. We zien het direct als er onvolkomenheden zijn en de kleinste veranderingen nemen we direct al waar. Waar nodig nemen we maatregelen. Jullie kunnen dus doorwerken en altijd op de systemen vertrouwen dankzij het maatwerk in het ontwerp en de zorgvuldige installatie en configuratie.

Wat kunnen we voor jullie doen?

Wil je ook zonder zorgen kunnen vertrouwen op een wifi- of internetoplossing die op maat is gemaakt voor jullie situatie? Reken dan op de installatietechniek van PADACO. Stel ons je vraag en we bespreken graag de mogelijkheden.