Padaco Connectivity Header Oplossingen - Internetoplossingen

Internetoplossingen

Mobiel of vast internet, snel en betrouwbaar voor elke locatie

Internet nodig? PADACO regelt het!

Van bedrijven tot tijdelijke locaties en evenementen, overal is internet nodig. Snel, stabiel en veilig. Maar waar de een vooral een snelle verbinding wenst, heeft de ander internet nodig voor duizenden gebruikers tegelijkertijd. PADACO regelt het, altijd en voor iedereen. Met oplossingen via vast of mobiel internet. Wij leveren maatwerk en kunnen elke ICT-uitdaging aan.

Mobiele internetoplossingen

Op veel locaties is wel internet aanwezig maar voldoet het toch niet aan jullie eisen. Het hapert, is te traag of werkt niet goed. Wij zorgen er dan voor dat je wel goed en betrouwbaar internet hebt, binnen 24 uur en op elke gewenste locatie. Met unieke mobiele internetoplossingen, optimaal ingericht voor jullie situatie. Zo zijn jullie verzekerd van een stabiele, veilige en snelle internetverbinding. Waarvoor en voor hoeveel gebruikers je het ook nodig hebt.

Op elke locatie

Of je nu een tijdelijke internetverbinding nodig hebt voor 5 of voor 50.000 mensen, voor ons maakt dat niet uit. Wij realiseren het, via 4G, 5G, straalverbinding of satelliet. Binnen 24 uur en met flexibele contracten van 1 dag tot onbepaalde tijd. Met verschillende antennes realiseren we zelfs op de meest ontoegankelijke locaties mobiel internet. En altijd snel, stabiel en veilig.

Padaco Connectivity - Internetoplossingen voor snel internet

Vast internet nodig?

Ook als je op locatie vast internet nodig hebt, maken wij dat mogelijk. Ons netwerk van zakelijke internetverbindingen is landelijk dekkend en wordt door ons 24/7 beheerd met actieve monitoring. Ook onze vaste internetoplossingen leveren we geheel op maat gemaakt met het gewenste aantal IP-adressen en de bandbreedte die past bij jullie wens en gebruiksbehoefte. Bovendien zorgen we ervoor dat er een gegarandeerde en veilige toegang is tot het bedrijfsnetwerk. Contracten voor vast internet zijn mogelijk vanaf 1 jaar.

Maximaal veilig met security & compliance

Bij PADACO hebben we de hardware, de techniek en de specialistische, gecertificeerde kennis om elke internetoplossing mogelijk te maken. Daarmee zorgen we dat jullie internetomgeving, vast of mobiel, veilig is en voldoet aan alle gestelde eisen ten aanzien van security en compliance en de geldende wet- en regelgeving. Met monitoring op afstand en 24/7 support zijn we direct beschikbaar bij calamiteiten en anticiperen we om ongewenste situaties te voorkomen.

Tijdelijk internet voor elke sector

Van een bouwplaats tot evenementen en van congressen tot de maritieme sector, op veel plaatsen ontbreekt de infrastructuur voor een vaste internetverbinding of is die onvoldoende voor het gewenste gebruik. Wij leveren dan met tijdelijk internet een oplossing op maat. Zodat jullie medewerkers en gasten toch online kunnen, ongeacht het aantal en de bandbreedte die ze gebruiken. En ‘tijdelijk internet’ kan natuurlijk ook voor een langere periode ingezet worden.

Welke internetoplossing mogen wij voor jullie ontwikkelen?

PADACO is enige internetprovider die maatwerkoplossingen op zowel 4G als 5G kan aanbieden. Wij benutten maximaal de internetmogelijkheden en configureren die geheel op maat. Dat betekent altijd gegarandeerd het beste resultaat uit de bestaande situatie. Wil je weten met welke internetoplossing wij ook jullie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en we praten snel verder.