Pacado Connectivity - Security - Compliance

Security en Compliance

Internet en wifi dat voldoet aan de geldende regels, altijd

Security en compliance volgens de allerhoogste eisen

Welke internet- of wifi-oplossing je ook kiest, het moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. En het moet maximaal veilig zijn. Dit lukt met onze oplossingen. Wij helpen je compliant te worden en te zijn en richten het netwerk en/of internet zo in dat het voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen. Met gecertificeerd personeel en actuele specialistische kennis weten wij waar je in elke situatie aan moet voldoen. Kies je voor wifi of internet van PADACO dan is de security en compliance goed geregeld, altijd.

Van AVG tot ISO en meer

Welke eisen er gesteld worden aan de wifi of internetomgeving, kan sterk verschillen per situatie en per bedrijf. Wij regelen dat het dan voldoet aan de gestelde eisen die voor jullie gelden, zoals:

  • Privacywetgeving (GDPR / AVG)
  • E-privacyverordening
  • ISO-certificering (om te behalen en te behouden)
  • Normeringen zoals NEN, BIG en GBA
  • Eisen n.a.v. audits en controles
  • Wet- en regelgeving

Op elke locatie

Of je nu een tijdelijke internetverbinding nodig hebt voor 5 of voor 50.000 mensen, voor ons maakt dat niet uit. Wij realiseren het, via 4G, 5G, straalverbinding of satelliet. Binnen 24 uur en met flexibele contracten van 1 dag tot onbepaalde tijd. Met verschillende antennes realiseren we zelfs op de meest ontoegankelijke locaties mobiel internet. En altijd snel, stabiel en veilig.

Pacado Connectivity - Secure internet - Security en Compliance - AVG - GPDR

Security conform de eisen van verzekeraars

Behalve dat aan al de genoemde regels en eisen voldaan moet worden, stellen ook verzekeraars eisen. Zij willen zeker zijn dat alles rondom security gedaan is om ongewenste situaties te voorkomen, zoals hacks of dataverlies. En dat er voldoende is geregeld om, als er toch iets is misgegaan, daar achteraf duidelijke rapportages en verslagen van te overhandigen. Met de systemen en oplossingen van PADACO is dit alles geen probleem. Wij regelen het wifi en internet conform de geldende eisen en kunnen altijd achteraf de gewenste documentatie overhandigen.

Fabrikant- en VCA-gecertificeerd

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk fabrikant-gecertificeerd. Deze certificaten zijn geaccepteerd door verzekeraars en bij audits. Ook voldoen we aan alle eisen die voor security en compliance gesteld kunnen worden. Bovendien zijn onze installateurs VCA-gecertificeerd. Kortom, met een ontwerp, installatie en beheer van PADACO ben je ervan verzekerd dat het goed geregeld is!

Kies ook voor compliant en secure internet en wifi, met PADACO

Bij PADACO houden we ons altijd strikt aan alle regelgeving; van ontwerp tot en met implementatie en bij zowel het beheer als rapportages. Zo zorgen wij er met maatwerk en kennis van zaken voor dat elke oplossing goed en correct wordt ingericht, zowel volgens de eisen van externen als de eisen die jullie zelf stellen als bedrijf. Met maatwerkoplossingen voor wifi en internet helpen wij elk bedrijf en elke organisatie om compliant te worden en te blijven en te voldoen aan de strengste security-eisen.

Wil je weten wat daarin mogelijk is voor jullie organisatie? Dan horen we graag van je!