Pacado Connectivity - Wifi header

Wifi

Maatwerk wifi-oplossingen, voor elke situatie

Managed wifi-oplossingen

Voor zowel tijdelijke als permanente internetoplossingen is betrouwbare wifi essentieel. Bij PADACO bieden wij dit met onze managed Wi-Fi-oplossingen, ondersteund door ons specialistisch en Ruckus-gecertificeerd personeel. Wij leveren niet alleen het beheer en de support, maar garanderen ook maximale beveiliging en prestaties dankzij de geavanceerde technologie van Ruckus Wireless. Onze oplossingen zijn geschikt voor elke zakelijke behoefte, ongeacht het aantal gebruikers, en zorgen voor veilig, stabiel en snel internet, op maat gemaakt voor elke locatie en situatie.

Complete dienstverlening bij complexe wifi-vragen

Onze dienstverlening in wifi-oplossingen, versterkt door onze samenwerking met Ruckus Wireless, is meer dan compleet. Wij bieden alles van ontwerp en installatie tot en met support, beveiliging en rapportages. Dankzij onze expertise in Ruckus-technologieën kunnen we zelfs de meest complexe oplossingen naadloos en op maat configureren. Onze 24/7 beheerde diensten garanderen dat uw wifi altijd optimaal functioneert. Omdat wij bij PADACO deze oplossingen zelf beheren, onderhouden, monitoren en beveiligen, nemen we alle zorgen uit handen van onze klanten. Dit resulteert in een complete, zorgeloze ervaring, zelfs voor de meest complexe wifi-uitdagingen.

Ruckus Wireless: Innovatie in technologie

Als toonaangevende fabrikant in de wereld van draadloze communicatie, staat Ruckus Wireless bekend om zijn innovatieve en krachtige wifi-oplossingen. Hun producten, bekend om hun betrouwbaarheid, uitstekende prestaties en geavanceerde technologie, zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen en omgevingen.

Pacado Connectivity - Managed Wifi

Ruckus Certified Partner

Bij PADACO zijn we trots op onze status als gecertificeerd Ruckus-partner. Deze certificering benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en onze expertise in het leveren van Ruckus-gebaseerde Wi-Fi-oplossingen. Wij combineren de baanbrekende technologie van Ruckus met onze diepgaande kennis en vaardigheden om Wi-Fi-netwerken te creëren die niet alleen krachtig en betrouwbaar zijn, maar ook perfect afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

 

Ontwerp en implementatie

Voor elke wifi-vraag hebben wij het antwoord. Of beter gezegd; we creëren het antwoord. Bij PADACO ontwerpen we een wifi-netwerk voor onze klanten dat perfect aansluit bij de behoefte en situatie. Elk onderdeel daarin valt onder ons beheer en wordt geïmplementeerd met ons materiaal. Van accesspoints en netwerkswitches tot en met de firewall, wij ontwerpen het geheel op maat. Is dat akkoord, dan verzorgen wij ook de installatie op locatie waarbij onze mensen het geheel configureren.

Support en beheer, standaard en proactief

Complexe wifi-oplossingen vragen om complete beheerservices, en die bieden wij. Met Tier 1, 2 en 3 support waarbij op elk niveau onze mensen de service verlenen. Zij staan direct en persoonlijk klaar voor onze klanten. Bovendien bieden we een actief beveiligingssysteem met 24/7 monitoring. Afwijkende zaken worden tijdig gesignaleerd en problemen lossen we direct op. Proactief dus, zodat je zeker weet dat de zaken altijd door kunnen gaan. Natuurlijk blijf je wel op de hoogte; we informeren je en leveren periodieke rapportages op. Ook zorgen we standaard voor up-to-date systemen dankzij actueel onderhoud. En met onze support leveren we direct of anders heel erg snel maatwerkoplossingen mocht er onverhoopt toch ergens een issue plaatsvinden.

Maatwerk met SAAS

Met Software-as-a-Service (SAAS) bieden we maatwerkoplossingen passend bij jullie behoefte. Zoals onder meer:

  • Wifi-gebruikrapportages waarbij we op elk niveau informatie kunnen bieden. Zoals bijvoorbeeld gevolgde routes in winkelcentra.
  • Toegangsmanagement waarbij we zogenoemde spelregels op maat instellen bij bijvoorbeeld security of het gebruik. Zoals bij bedrijven of locaties die tijdelijk wifi aanbieden.
  • Enterprise security wat we aanbieden als op het allerhoogste niveau security gewenst is. Met maatwerk stellen we dan de beveiliging tot in het kleinste detail in.

Welke wifi-oplossing past bij jullie?

Hebben jullie snel wifi nodig? Die voorziet in jullie specifieke behoefte of die voldoet aan jullie hoge eisen? PADACO biedt dat, allemaal. Op korte termijn kunnen wij de installatie realiseren. Gemaakt volgens een uniek ontwerp zodat het past bij jullie situatie en voldoet aan alle compliance- en security-eisen. Ben je benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen aan een passende wifi-oplossing? Vraag het ons, we staan voor jullie klaar!