Pacado Connectivity - Wifi header

Wifi

Maatwerk wifi-oplossingen, voor elke situatie

Managed wifi-oplossingen

Voor tijdelijk en vaste internetoplossingen is wifi nodig. Wij leveren dat. Met managed wifi-oplossingen waarbij ons specialistisch en gecertificeerd personeel zowel het beheer als de support levert. Voor elke zakelijke behoefte en ongeacht het aantal gebruikers. En natuurlijk met maximale beveiliging. Zo zorgen wij voor veilig, stabiel en snel internet met een op maat gemaakte oplossing voor elke locatie en elke situatie.

Complete dienstverlening bij complexe wifi-vragen

Onze dienstverlening in wifi-oplossingen is meer dan compleet. Met een aanbod van onder meer ontwerp en installatie tot en met support, beveiliging en rapportages zetten we de installatie zo neer dat het perfect aansluit bij de specifieke vraag en behoefte. Doordat het geheel op maat wordt geconfigureerd en altijd 24/7 wordt beheerd, kunnen we ook de hele complexe oplossingen aanbieden. En omdat wij als PADACO deze oplossingen zelf beheren, onderhouden, monitoren en natuurlijk ook beveiligen, hebben onze klanten hier geen omkijken meer naar. Vandaar; een complete dienstverlening, zelfs als de vragen heel complex zijn. 

Pacado Connectivity - Managed Wifi

Ontwerp en implementatie

Voor elke wifi-vraag hebben wij het antwoord. Of beter gezegd; we creëren het antwoord. Bij PADACO ontwerpen we een wifi-netwerk voor onze klanten dat perfect aansluit bij de behoefte en situatie. Elk onderdeel daarin valt onder ons beheer en wordt geïmplementeerd met ons materiaal. Van accesspoints en netwerkswitches tot en met de firewall, wij ontwerpen het geheel op maat. Is dat akkoord, dan verzorgen wij ook de installatie op locatie waarbij onze mensen het geheel configureren.

Support en beheer, standaard en proactief

Complexe wifi-oplossingen vragen om complete beheerservices, en die bieden wij. Met Tier 1, 2 en 3 support waarbij op elk niveau onze mensen de service verlenen. Zij staan direct en persoonlijk klaar voor onze klanten. Bovendien bieden we een actief beveiligingssysteem met 24/7 monitoring. Afwijkende zaken worden tijdig gesignaleerd en problemen lossen we direct op. Proactief dus, zodat je zeker weet dat de zaken altijd door kunnen gaan. Natuurlijk blijf je wel op de hoogte; we informeren je en leveren periodieke rapportages op. Ook zorgen we standaard voor up-to-date systemen dankzij actueel onderhoud. En met onze support leveren we direct of anders heel erg snel maatwerkoplossingen mocht er onverhoopt toch ergens een issue plaatsvinden.

Maatwerk met SAAS

Met Software-as-a-Service (SAAS) bieden we maatwerkoplossingen passend bij jullie behoefte. Zoals onder meer:

  • Wifi-gebruikrapportages waarbij we op elk niveau informatie kunnen bieden. Zoals bijvoorbeeld gevolgde routes in winkelcentra.
  • Toegangsmanagement waarbij we zogenoemde spelregels op maat instellen bij bijvoorbeeld security of het gebruik. Zoals bij bedrijven of locaties die tijdelijk wifi aanbieden.
  • Enterprise security wat we aanbieden als op het allerhoogste niveau security gewenst is. Met maatwerk stellen we dan de beveiliging tot in het kleinste detail in.

Welke wifi-oplossing past bij jullie?

Hebben jullie snel wifi nodig? Die voorziet in jullie specifieke behoefte of die voldoet aan jullie hoge eisen? PADACO biedt dat, allemaal. Op korte termijn kunnen wij de installatie realiseren. Gemaakt volgens een uniek ontwerp zodat het past bij jullie situatie en voldoet aan alle compliance- en security-eisen. Ben je benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen aan een passende wifi-oplossing? Vraag het ons, we staan voor jullie klaar!