Over PADACO

Dé specialist in wifi- en internetoplossingen

Onmogelijke mogelijk maken

Bij PADACO doen we het goed, of we doen het niet. Maar eigenlijk is er geen ICT-vraag die we niet kunnen oplossen. Wij zijn namelijk specialisten in wifi- en internetoplossingen. Met hooggekwalificeerde, gecertificeerde medewerkers, hightech hardware en altijd de beste techniek maken we het onmogelijke mogelijk voor grote bedrijven en organisaties.

Maatwerk en resultaat

Met PADACO kies je voor resultaat. Wij zorgen ervoor dat jullie internet hebben dat past bij de vraag, jullie behoefte en voldoet aan alle eisen. Ook eisen rondom security en compliance. Maatwerk dus, en daarmee regelen we onder meer tijdelijk internet als bijvoorbeeld de vaste verbinding nog ontbreekt, mobiele internetverbindingen tijdens een evenement of een andere internetoplossing voor een complexe locatie of situatie.

Pacado Connectivity - Installatietechniek - Certified - Gecertificeerde installateurs

Fabrikant- en VCA-gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn fabrikant-gecertificeerd, we werken zo altijd volgens de eisen die gesteld worden door verzekeraars en in het geval van audits. Hiermee voldoen we altijd aan alle eisen die vanuit security en compliance gesteld worden. Ook zijn onze installateurs VCA-gecertificeerd. En elke opdracht die we uitvoeren, doen we altijd stipt volgens de geldende regelgeving.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

Een passende internetoplossing kunnen wij al binnen 24 uur regelen.
Wil je dat ook voor jullie organisatie? Vraag het ons!