Sectoren waar PADACO de beste ICT-oplossingen voor heeft

Bij geen, traag of haperend internet

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen voor de diverse sectoren. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie.

We leveren ook internetoplossingen voor onder andere de volgende sectoren:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Snel en stabiel internet

Het internet moet snel en stabiel zijn, dat is wat ons vaak gevraagd wordt. En wij leveren dat, op elke plek en voor elke sector. Afgestemd op de unieke wensen, zoals met een gescheiden netwerk waardoor de productie van een evenement bijvoorbeeld altijd door kan gaan, hoeveel piekbelasting er ook is door de bezoekers. Of internet met een hoge, extreem stabiele upload om livestreams en zoomsessies mogelijk te maken. Maar ook snel en stabiel internet waar sportevents en roadshows vanuit hun mobiele kantoren ergens in Europa, op kunnen vertrouwen.

Tijdelijk internet, ook op ongebruikelijke locaties

Vaak gaat het om tijdelijk internet, omdat het maar een korte tijd nodig is zoals bij een beurs, een festival of congres. Of omdat er nog geen internet ligt zoals bij een bouwplaats of net na een verhuizing in het nieuwe pand. Wij zorgen dan voor een sterk signaal, waar de locatie ook ligt. In Nederland of daarbuiten, in een ogenschijnlijk ondoordringbaar pand of ver van de bewoonde wereld. Met de techniek en hardware van PADACO leveren we overal tijdelijk internet, voor zo lang als nodig.

Snel, en in 24 uur

Snel internet betekent bij ons niet alleen dat het internet net zo snel is als gewenst, we leveren het ook snel. Als het nodig is, kan het internet of de wifi al in 24 uur beschikbaar zijn. Zodat jullie snel aan de slag kunnen.

Sectoren waar PADACO de beste ICT-oplossingen voor heeft

Maatwerk voor alle sectoren

PADACO Connectivity levert altijd maatwerk, voor alle sectoren. Dat doen we met een breed pakket aan diensten waaronder:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding
  • Basispakket met lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Beveiligde verbinding via VPN
  • Hoge download én upload mogelijk
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • 24/7 storingsdienst, on-site of remote
  • Hooggekwalificeerde, fabrikant- en VCA-gecertificeerde medewerkers

Flexibel en betrouwbaar met unieke vakmensen

Bij PADACO vind je de specialisten in wifi- en internetoplossingen. Wij ontwerpen en realiseren maatwerkoplossingen voor elke sector. Dat is mogelijk dankzij onze unieke vakmensen: hooggekwalificeerd en gecertificeerd (VCA en fabrikant). Zo kunnen we altijd de uitstekende service leveren die je van ons verwacht met de beste ICT-oplossingen voor elke sector. Bovendien zijn we ook flexibel, omdat we weten dat de plannen gaandeweg de uitvoering wel eens veranderen. Wij bewegen daarin mee, denken met jullie mee en zorgen voor een betrouwbare dienst: snel, stabiel internet dat voldoet aan al jullie eisen.

Welke oplossing past bij jullie sector?

Hebben jullie nu internet nodig? Dan regelen wij dat. Snel, veilig en stabiel. Vraag ons naar de oplossingen voor jullie sector. We gaan graag met jullie in gesprek.