Padaco Connectivity - Bedrijfsverzamelgebouwen - Bedrijven - Snel en bveilig internet met gescheiden netwerken

Internet en wifi voor bedrijfsverzamelgebouwen

Tijdelijk internet binnen 24 uur geregeld voor jullie werkplekken

Complete communicatie-infrastructuur

In bedrijfsverzamelgebouwen moet gewerkt worden, en dus is er internet nodig. Toch kan het zijn dat het bestaande internetnetwerk niet voldoet aan de eisen van de gebruikers. Of dat er nog helemaal geen infrastructuur daarvoor aanwezig is. Ga dan naar PADACO Connectivity. Wij regelen het, een complete communicatie-infrastructuur die helemaal is afgestemd op jullie wensen.

Meerdere gescheiden netwerken

Natuurlijk moet het internet veilig, snel en stabiel zijn. Maar bij een bedrijfsverzamelgebouw moet het ook uit meerdere gescheiden netwerken bestaan. Zodat elke gebruiker veilig in zijn eigen online omgeving kan werken. Dat maken wij mogelijk, met onder meer verschillende VLAN’s en natuurlijk betrouwbare VPN-verbindingen. De wifi-netwerken voor elk bedrijf in het verzamelpand zijn daarmee veilig en afgezonderd van de andere netwerken.

Capaciteit die voldoet

Gebruikt de een het wifi-netwerk misschien alleen voor wat e-mails en een beetje surfen op internet, een ander zal het gebruiken om beeldmateriaal te versturen of juist constant te livestreamen. Elke gebruiker heeft daarmee andere eisen aan de capaciteit van het internet. Wij inventariseren de behoefte en zorgen ervoor dat het aanbod geschikt is voor het verbruik. Met bijvoorbeeld hoge en extreem stabiele uploads die nodig zijn voor een goede livestreamverbinding.

5G, dubbele verbindingen en hightech hardware

Waar nodig werken we met 5G en dubbele verbindingen, bijvoorbeeld als de capaciteit heel zwaar en extreem stabiel moet zijn. Ook als het gebouw normaal gesproken geen signaal naar binnen laat. Wij gebruiken de beste techniek en hightech hardware. Toegepast door onze deskundige medewerkers creëren we zo een internetverbinding die altijd werkt, snel is en past bij jullie situatie.

Pacado Connectivity - Bedrijfsverzamelgebouwen - Internet voor alle gebruikers van bedrijfsverzamelgebouwen; snel, veilig en met aparte netwerken.

Maatwerk met internet voor bedrijfsverzamelgebouwen

Onze dienstverlening is compleet en van hoge kwaliteit. Zo leveren we maatwerk met internet voor bedrijfsverzamelgebouwen met onder meer:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elke locatie
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • Altijd voldoende capaciteit, ook voor hoge uploads
  • Guest logins en aparte netwerken mogelijk
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten
  • Hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers

VCA-gecertificeerd en 24/7 support

De medewerkers van PADACO zijn VCA-gecertificeerd zodat ze op elke locatie de digitale infrastructuur kunnen realiseren. En zijn er daarna nog vragen of werkt iets toch een keer niet? Ook dan staan we voor jullie klaar met 24/7 support. Remote of ter plaatse zorgen we ervoor dat eventuele issues snel worden opgelost.

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet nodig voor jullie bedrijfsverzamelgebouw? Vraag het PADACO!

Wil je weten hoe we ook internet kunnen regelen voor jullie bedrijfsverzamelgebouw? Laat het ons weten. We horen graag wat jij nodig hebt op jullie locatie en bespreken dan hoe we dit voor jullie kunnen regelen. Ben je op zoek naar internet voor een bedrijfsverzamelgebouw? Dan kies je natuurlijk voor PADACO!