Pacado Connectivity - Beurzen - Congressen - Conferentie - Expo

Tijdelijk internet bij beurzen en congressen

Stabiel, betrouwbaar en met 24/7 High Priority Support

Pacado Connectivity - Beurzen - Congressen - Conferentie - Exposities - Stand

Continu heel erg goed internet

Een beurs of congres is als het visitekaartje van jullie organisatie. Het moet dan ook van A tot Z perfect geregeld zijn. Het internet is daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel in, dat moet continu heel erg goed zijn. Wij regelen dat; stabiel, betrouwbaar en passend bij jullie wensen en eisen.

Bestaand internet in een congrescentrum uitbreiden

Organiseren jullie je beurs of congres in een bestaand congrescentrum? Dan mag je ervan uitgaan dat daar wel een internetverbinding is. Maar is die ook geschikt voor het gebruik dat jullie verwachten? Of weet je niet zeker wat nodig is voor jullie evenement? Vraag het dan aan ons. We nemen jullie plannen door en beoordelen de betrouwbaarheid en capaciteit van de bestaande communicatie-infrastructuur. Is die niet toereikend? Dan hebben wij de mogelijkheden om met mobiel internet tijdelijk wel de gewenste capaciteit in wifi of internet te realiseren.

Internet op bijzondere locaties

Beurzen en congressen die op bijzondere locaties gehouden worden, hebben vaak geen toegang tot een solide wifiverbinding. De infrastructuur daarvoor ontbreekt. Ook dan kunnen wij de gewenste internetverbindingen tot stand brengen. Met 4G, 5G, satelliet of straalverbinding.

Pacado Connectivity - Social wifi, netwerken of livestreams

Social wifi, netwerken of livestreams

In de zakelijke markt is tijdelijk internet een vereiste bij beurzen en congressen. Het maakt social wifi mogelijk waarmee digitale agenda’s, een poll of een app bijvoorbeeld aangeboden kunnen worden voor meer interactie en feedback. Maar ook om livestreams en het online kunnen netwerken, te faciliteren.

Veilig internet met VLAN’s en VPN-verbinding

Bij tijdelijk internet hoort ook de verplichting om veilig internet te leveren. En dat doen wij ook. Wij kunnen voor jullie verschillende VLAN’s opzetten waarmee de verschillende gebruikersgroepen gescheiden blijven. Ook zijn VPN-verbindingen mogelijk zodat het internetgebruik gegarandeerd veilig is.

Pacado Connectivity - Veilig internet met VLAN’s en VPN-verbinding

Gescheiden wifi voor bezoekers met guest login

Ook is het mogelijk om standhouders de mogelijkheid te bieden om met individuele wifi bezoekers toegang te bieden tot bepaalde delen van hun netwerk via een guest login. Wij leveren voor al deze situaties een sterke internetverbinding die past bij de grootte van het evenement. Tijdelijk internet, solide en met genoeg capaciteit om razendsnel mobiel te kunnen internetten. Zodat de beurs aantrekkelijk is voor zowel de bezoeker als de standhouder.

Heel snel geregeld, wereldwijd en met VCA-gecertificeerde medewerkers

Bij PADACO leveren we het internet voor beurzen en congressen, wereldwijd. Dat kan al binnen 24 uur, afhankelijk van de technische vereisten en de locatie. Met onze hooggekwalificeerde en VCA-gecertificeerde medewerkers zorgen we er altijd voor dat er een passende wifi- of internetoplossing op locatie geregeld wordt. Inclusief on-site of remote support. Zodat het internet op elk moment van de beurs of het congres, gegarandeerd stabiel en snel is.

24/7 High Priority Support

Tijdens de beurs of het congres mag natuurlijk niets misgaan. Wij begrijpen dat en hebben daarom ook een 24/7 High Priority Support beschikbaar. Daarmee wordt voorafgaand en tijdens het event on-site support geleverd, ook als het in het buitenland is. Met remote support bieden we extra ondersteuning. Vindt er toch een calamiteit plaats? Dan zijn wij er direct bij, ter plaatse en/of op afstand, om het snel en adequaat op te lossen.

Pacado Connectivity - Betrouwbaar en snel internet voor beurzen en congressen, ook in het buitenland.

Maatwerk voor beurzen en congressen

Wij leveren altijd maatwerk, zodat de wifi- of internetoplossing perfect past bij jullie beurs of congres. Hiervoor bieden we onder meer:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elke lokatie
  • Maatwerk met een lokaal netwerk (wifi/LAN), internetverbinding en uitbreidingen passend bij het event
  • Beveiligde verbinding via VPN
  • High Priority Support, 24/7 on-site en/of remote, ook in het buitenland
  • VCA-gecertificeerde medewerkers
  • Aanvulling op bestaande verbinding mogelijk

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet nodig bij beurzen of congressen? PADACO regelt het!

Staat er een beurs of congres bij jullie op de agenda? Laat het ons weten en we bespreken graag hoe we ook jullie kunnen ondersteunen met betrouwbaar en stabiel internet op de locatie van het event. Heb je tijdelijk internet voor beurzen of congressen nodig? Reken dan op PADACO!