Pacado Connectivity - Bouw - Stabiel internet - Bouwplaats

Tijdelijk stabiel internet voor de bouw

Passende wifi-oplossing voor elke bouwplaats

Stabiel internet, voldoende bandbreedte

In de bouw wil je niet stilzitten; niet op de bouwplaats zelf en niet online. PADACO Connectivity zorgt ervoor dat jullie door kunnen, met stabiel internet en met voldoende bandbreedte voor het hoge dataverbruik dat past bij de engineers en andere mensen die vanaf de bouwplaats of uit de bouwkeet aan het werk zijn.

Snel internet op ongebruikelijke locaties

Als de specialist in wifi- en internetoplossingen regelen wij ook betrouwbaar en snel internet op ongebruikelijke locaties. Zoals de bouw waar tijdens de werkzaamheden het internet meestal nog niet of onvoldoende beschikbaar is. Wij zorgen er dan voor dat er wel een signaal komt. Waar de bouwplaats ook ligt.

Tijdelijk internetnetwerk dat past bij jullie werk en wensen

Met het tijdelijke internetnetwerk dat we voor jullie aanleggen, houden we rekening met jullie situatie en behoeftes. Is er veel datacommunicatie nodig tussen het hoofdkantoor en jullie bouwlocatie? Moet je snel bouwtekeningen, werkbonnen of urenregistraties kunnen uploaden of downloaden? Is cameratoezicht nodig, livestreams voor overleg of digitale opnames via een veilige (VPN-)verbinding? Wij regelen het, met een digitale infrastructuur die past bij jullie wensen.

Binnen 24 uur, met VCA-gecertificeerde medewerkers

4G, 5G, beveiligde verbindingen, stabiel en snel internet met een hoge bandbreedte? Dat is voor ons geen probleem. Ook niet als het morgen al nodig is. Als het moet, leveren wij binnen 24 uur een volledige communicatie-infrastructuur voor elk project in de bouw. En dat doen we met VCA-gecertificeerde medewerkers.

Pacado Connectivity - Stabiel tijdelijk internet voor de bouw

Maatwerk voor de bouw

Onze service is compleet, betrouwbaar en altijd op maat gemaakt voor elke locatie op de bouw, met onder andere:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elke bouwplaats
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten VCA-gecertificeerde medewerkers

Vast internet nodig?

Ook als je op locatie vast internet nodig hebt, maken wij dat mogelijk. Ons netwerk van zakelijke internetverbindingen is landelijk dekkend en wordt door ons 24/7 beheerd met actieve monitoring. Ook onze vaste internetoplossingen leveren we geheel op maat gemaakt met het gewenste aantal IP-adressen en de bandbreedte die past bij jullie wens en gebruiksbehoefte. Bovendien zorgen we ervoor dat er een gegarandeerde en veilige toegang is tot het bedrijfsnetwerk. Contracten voor vast internet zijn mogelijk vanaf 1 jaar.

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet voor de bouw nodig? Vraag het PADACO!

Wil je meer weten over de mogelijkheid van internet op de bouw? Laat het ons weten. We horen graag wat jij nodig hebt op jullie locatie en bespreken dan hoe we dit voor jullie kunnen regelen. Ben je op zoek naar internet voor op de bouw? Dan kies je natuurlijk voor PADACO!