Pacado Connectivity - Evenementen - Festivals - Snel stabiel betrouwbaar internet

Betrouwbaar internet bij evenementen

Stabiele internetoplossing met on-site support

Beste techniek voor betrouwbaar internet

Bij evenementen moet het op het juiste moment allemaal kloppen. Ook het internet. En daar zorgen wij voor; PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Wij zorgen voor tijdelijk internet op elke locatie, onder elke omstandigheid. Met 24/7 support, on-site of remote, zodat eventuele calamiteiten direct opgelost kunnen worden en het evenement ongehinderd doorgaat.

Infrastructuur voor al het dataverkeer

Evenementen of festivals worden vaak georganiseerd op grote terreinen die niet over de juiste, of zelfs over helemaal geen infrastructuur beschikken voor al het digitale verkeer dat tijdens dat event nodig is. Wij regelen die infrastructuur. Met wifi- of internetoplossingen die stabiel en sterk genoeg zijn voor al het dataverkeer dat dan nodig is.

Aparte wifi voor productie en bezoekers

Uit ervaring weten wij wat nodig is tijdens evenementen; stabiel en sterk internet voor het betalingsverkeer, beveiliging, de productie, livestreams en de artiesten. Maar ook eventuele event-apps voor de bezoekers en voldoende bandbreedte zodat ze hun ervaringen kunnen delen op de socials. In een korte tijd zal er heel veel dataverkeer zijn. Met slimme oplossingen maken wij dit mogelijk en creëren meteen een scheiding tussen de wifi voor bezoekers en voor de wifi voor de productiewerkzaamheden. Een piekbelasting tijdens het evenement heeft daardoor geen impact op het functioneren van de apparatuur en werkzaamheden. Het evenement kan dus altijd gewoon doorgaan!

Flexibel maar solide op locatie

Wij ontwerpen onze dienstverlening op basis van jullie plan; met een technisch plan creëren we de communicatie-infrastructuur die nodig is om het evenement digitaal mogelijk te maken. We weten dat dit plan dynamisch is en passen het dan ook aan tijdens de bouw en de ontwikkelingen van dat moment. Onze dienstverlening is flexibel en solide. We creëren steeds weer een oplossing en zorgen er altijd voor dat het werkt.

Direct opgelost, on-site en remote

Tijdens het evenement zelf moet alles werken en vooral ook blijven werken. Wij houden daar al tijdens de voorbereidingen rekening mee, door het zo in te richten dat we bij calamiteiten direct kunnen zien waar een storing of ander probleem veroorzaakt wordt. Zo zijn we in staat om direct actie te ondernemen en de calamiteit op de locatie of met remote ondersteuning snel en adequaat op te lossen. Met de beste techniek, hightech hardware en hooggekwalificeerde, gecertificeerde medewerkers laten we niets aan het toeval over en staan we garant voor snel en stabiel internet tijdens het evenement.

VCA-gecertificeerd

Onze medewerkers zijn fabrikant- en VCA-gecertificeerd. We voldoen dus aan de eisen die verzekeraars stellen en hebben de mensen om op locatie van het evenement de gewenste service te kunnen leveren.

Wifi-marketing

Onze wifi- en internetoplossingen zijn ook geschikt als basis voor al jullie marketingactiviteiten tijdens het evenement. Van evenementen-apps tot koppelingen met social media, bezoekersanalyses en andere wifi cloud managed services. Vertel ons wat jullie ideeën zijn en we leveren advies op maat.

Pacado Connectivity - Snel, betrouwbaar en tijdelijk internet bij evenementen en festivals in Nederland

Maatwerk voor evenementen en festivals

Onze service is snel, compleet en solide. We leveren maatwerk voor evenementen en festivals op elke locatie met onder meer:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elk evenement en festival
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten VCA-gecertificeerde medewerkers

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet voor jullie evenement nodig? Vraag het PADACO!

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor het internet op jullie evenement of festival? Stel ons dan je vraag en we bespreken graag de mogelijkheden. Ben je op zoek naar tijdelijk internet voor een festival? Dan neem je contact op met PADACO!