Pacado Connectivity - Livestream - Stabiele upload download - hoge capaciteit

Internet voor livestreams

Hoge capaciteit, extreem stabiele upload en download

Videobellen, Zoommeetings en andere livestreams

In elke sector en op elke locatie is het inmiddels business as usual: videobellen of even zoomen. Online met elkaar overleggen alsof je bij elkaar zit. Superhandig, als de internetverbinding het ook mogelijk maakt. En dat is niet overal het geval. Wil je toch vanaf jullie werkplek of locatie een livestream uitzenden of een Zoommeeting faciliteren? Dan regelen wij de internetverbinding daarvoor.

Pacado Connectivity - Livestream - Zoom meting - Teams meting - Online vergaderen

Hoge, extreem stabiele upload

Een livestream vereist een ander internetverbinding dan elk ander internetgebruik. Je hebt daarvoor een hoge, extreem stabiele upload nodig. En dat is uniek. Een hoge download is de standaard, maar dat is onvoldoende voor een livestream. Met de technologie van PADACO Connectivity heb je wel de gewenste snelheid om ongehinderd te kunnen livestreamen, videobellen of zoomen. Of allemaal tegelijk, want ook dat kan met onze techniek.

5G en dubbele verbindingen

Met dubbele verbindingen zorgen wij ervoor dat de internetcapaciteit op jullie locatie sterk genoeg is voor livestreams. Ongeacht waar die locatie is. Ook op plekken met een onvoldoende internet-infrastructuur regelen wij het mobiele internet. Met onze techniek, de hightech hardware en standaard met 5G zorgen we ervoor dat de stabiliteit en snelheid gegarandeerd zijn. Onze hooggekwalificeerde mensen creëren zo altijd een passende oplossing voor jullie situatie.

Gegarandeerde stabiliteit

Doordat we met dubbele verbindingen werken, is de stabiliteit gegarandeerd. Deze verbindingen werken gelijktijdig en versterken elkaar. Valt iets uit, dan neemt de ander het over. Een unieke aanpak waardoor we zowel de hoge download met gelijktijdig een hoge upload mogelijk maken. Elke livestream loopt daardoor soepel en trage connecties of haperend beeld komen niet voor.

24/7 support

Natuurlijk nemen wij geen risico’s. Wij creëren altijd goed werkende, stabiele wifi- en internetoplossingen. Maar nog belangrijker, we zorgen er ook voor dat het blijft werken op de cruciale momenten. Met onze support die we direct kunnen leveren als dat nodig is, 24/7.

In 24 uur geregeld

Ben je al ruim vooruit een livestream aan het plannen? Wij denken graag met je mee en zorgen dat het goed geregeld is. Is het een ad hoc Zoommeeting of andere livestream waar alsnog de internetverbinding voor opgezet moet worden? Ook dan zijn wij er om je te helpen. Binnen 24 uur regelen wij de complete online infrastructuur voor elke livestream. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers staan voor je klaar!

Prestigieuze projecten

Steeds meer grote opdrachtgevers weten PADACO Connectivity te vinden als de leverancier voor hun livestreams. Met onze techniek, de dubbele verbindingen, de medewerkers en 24/7 support maken we livestreams op prestigieuze projecten mogelijk.

Pacado Connectivity - Internet voor livestreams - Extreem stabiele uploads en downloads bij livestreams, Zoom-sessies en meer

Maatwerk voor elke livestream

Elke livestream is anders en vraagt om een andere aanpak. Voor ons is dat geen probleem, wij leveren altijd maatwerk en kunnen elke ICT-uitdaging aan met onder andere:

  • Mobiel internet via 5G voor elke locatie
  • Hoge download én upload, geschikt voor stabiele livestreams
  • Lokaal netwerk (wifi/LAN), internetverbinding en uitbreidingen passend bij het event
  • Beveiligde verbinding via VPN
  • Instant Support, 24/7 on-site en/of remote
  • Gekwalificeerde en VCA-gecertificeerde medewerkers

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet voor livestreams nodig? Vraag het PADACO!

Wil je meer weten over de mogelijkheid van internet voor livestreams? Laat het ons weten. We horen graag wat jullie situatie en vraag is en staan klaar om de oplossingen daarvoor te ontwikkelen. Willen jullie dat ook? Kies dan voor PADACO!