Padaco Connectivity - Recreatie - Jachthaven - Varen - Wifi op de jachthaven

Wifi bij recreatie

Internet voor bezoekers van campings, jachthavens en andere recreatieterreinen

Internet voor jullie gasten

Bezoekers van een jachthaven of camping verwachten niet anders tegenwoordig: het wachtwoord van een wifi-netwerk zodat ze tijdens hun verblijf gewoon online kunnen. Wil jij dat ook aan jouw gasten aanbieden? Dan regelt PADACO Connectivity dit voor je. Met snel en veilig internet dat voldoet aan jullie wensen.

Gastennetwerk, wifi-vouchers of internet per accommodatie

Een gastennetwerk kun je gratis aan jouw gasten geven waarbij je ze bij het inchecken het wachtwoord van het netwerk geeft. Of je verkoopt het via wifi-vouchers waarbij ze voor een gelimiteerde tijd toegang hebben tot het gastennetwerk. Ook is mogelijk om een netwerk aan een locatie te koppelen, zoals bijvoorbeeld een specifiek wifi-netwerk per accommodatie op een vakantiepark. De huurders van een huisje kunnen tijdens hun verblijf dan gebruik maken van het internet via de code die alleen geldt voor die locatie.

Padaco Connectivity - Recreatie - Camping - Kamperen

Gescheiden netwerken

Als campingeigenaar of jachthavenbeheerder wil je het jouw gasten natuurlijk naar de zin maken. Maar je moet ook jouw eigen data en netwerk beveiligen. Hoe je dat doet? Door ons te bellen. Wij regelen het met bijvoorbeeld verschillende VLAN’s waarmee we gescheiden internetgebruik mogelijk maken. Jullie netwerk is dan afgezonderd en met een VPN-verbinding beveiligd. Zo kan jullie bedrijf gewoon doorgaan, hoeveel gasten ook gebruik maken van het andere wifi-netwerk.

Altijd een oplossing voor jullie recreatieterrein

De mogelijkheden voor wifi- en internetoplossingen op recreatieterreinen zijn talrijk, maar niet elke oplossing past bij jullie situatie en jullie wensen. Wij denken daarom met jullie mee. Vertel ons wat je graag zou willen aanbieden en hoe, maar ook wat goed geregeld moet zijn voor jullie eigen zakelijke netwerk. Als de specialisten in deze ICT-oplossingen, creëren we ook een passend netwerk voor jullie terrein.

Stand-by voor support

Zijn er vragen vanuit jullie gasten, is er een calamiteit of moet er iets geregeld worden voor de wifi- of internetverbinding maar weten jullie niet hoe? Dan kun je rekenen op onze support. Wij staan stand-by om ter plaatse of remote jullie te helpen. Dat doen we snel en adequaat, onder meer dankzij de manier waarop wij het netwerk hebben opgebouwd. Daardoor kunnen we altijd direct zien wat er gebeurt zodat we het ook snel kunnen oplossen.

Padaco Connectivity - Recreatie - Veilig internet voor de gasten van campings, jachthavens en andere recreatieterreinen.

Maatwerk met internet voor recreatieterreinen

Met een compleet aanbod van diensten leveren we altijd maatwerk voor internet op recreatieterreinen, zoals campings en jachthavens. Dit doen we met onder meer:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elke locatie
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Guest logins en aparte netwerken mogelijk
  • Altijd voldoende capaciteit, ook bij meerdere gebruikers
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten
  • Hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers

VCA- en fabrikant-gecertificeerde medewerkers

Bij PADACO staan altijd hooggekwalificeerde en gecertificeerde (VCA en fabrikant) medewerkers klaar met hightech hardware en de beste techniek. Zo realiseren we maatwerkoplossingen die passen bij jullie situatie en behoefte.

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet nodig voor jullie recreatieterrein? Vraag het PADACO!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van veilig en snel internet voor recreatie? Laat het ons weten. We denken graag met jullie mee en ontwikkelen een oplossing op maat voor jullie gasten en jullie eigen gebruik. Zoek je een manier om internet aan te bieden op een jachthaven, camping of ander recreatieterrein? Dan neem je contact op met PADACO!