Padaco Connectivity - Sportevents en Roadshows - Zeilrace - Regatta - Zeilwedstrijd - Sportevenement

Mobiel internet bij sportevents en roadshows

Ook on the road altijd online met stabiel, snel en veilig internet

Internetverbindingen, waar je ook bent

Met mobiel internet zorgen wij ervoor dat bij sportevents en roadshows het werk continu door kan gaan. Wie voor langere tijd on the road gaat, kan rekenen op PADACO Connectivity. Met stabiele, snelle en veilige internetverbindingen, waar je ook bent.

Wifi- en internetoplossingen voor mobiele kantoren

Achter grote events die heel Europa doorgaan, zitten heel wat mobiele kantoren. Multifunctionele units in enorme vrachtwagens die meereizen en van waaruit gewerkt wordt. De internetverbindingen die daarvoor nodig zijn, die regelen wij. Met passende wifi- en internetoplossingen die altijd en overal werken. Zodat je zeker weet dat je altijd online kunt en altijd kunt doorwerken.

Van media t/m productie

Zo’n mobiel kantoor kan voor van alles gebruikt worden; voor de media, livestreams, planning en productie. Vertel ons wat jouw plannen zijn en wij maken het mogelijk. Jouw mobiele eventlocatie is altijd online met onze mobiele internetverbindingen en de hightech hardware die we daarbij leveren.

Van rally’s en wielerrondes tot merkpromoties en trainingen

De plekken waarvoor wij mobiel internet leveren bij sportevents en roadshows, zijn heel divers. Van wielerrondes, rally’s en autoraces tot een concours, regatta of trail- en hardloopevents. Maar ook voor merkpromoties, trainingen en andere zakelijke roadshows leveren wij het internet met de benodigde hardware en ondersteuning. Heb je op een ongewone en wisselende locatie internet nodig? Dan ga je naar PADACO.

Tijdelijk en mobiel internetnetwerk, passend bij jullie wensen

Met het tijdelijke internetnetwerk dat we voor jullie aanleggen, houden we rekening met jullie situatie en behoeftes. Is er veel datacommunicatie nodig tussen het hoofdkantoor en het mobiele kantoor? Moet je snel beeldmateriaal, verslagen of andere data kunnen uploaden of downloaden? Wil je livestreams kunnen verzorgen voor uitzendingen of juist voor overleg? Wij regelen het, met een veilige (VPN-)verbinding, een digitale infrastructuur die past bij jullie wensen en alle hardware die nodig is om het mogelijk te maken.

24/7 support tijdens sportevents en roadshows

Natuurlijk mag tijdens jullie event niets misgaan. Daarom hebben we altijd 24/7 support beschikbaar. We staan dan stand-by en kunnen op elk moment remote support leveren. En door onze hightech hardware en de techniek die we gebruiken, kunnen we ook op afstand direct en adequaat ingrijpen bij calamiteiten. Zodat jullie snel weer door kunnen.

Padaco Connectivity - Sportevents en roadshows  - Overal mobiel en veilig internet, tijdens zakelijke roadshows of sportieve evenementen, wereldwijd.

Maatwerk met mobiel internet

Ook on the road leveren we maatwerk met mobiel internet. Met onder meer:

  • Mobiel internet via 4G of 5G, satelliet of straalverbinding voor elke locatie
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN) en een internetverbinding
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • Altijd voldoende capaciteit, ook voor hoge uploads
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten

Dynamisch

Als iets dynamisch is, dan is het natuurlijk wel een roadshow of een mobiel sportevenement. Wij weten hoe dat werkt maar vooral weten we ook wat jullie nodig hebben. Met veel ervaring in deze sector regelen we ook voor jullie de internetverbindingen die passen bij jullie werk en altijd beschikbaar zijn op elke plek, waar ook ter wereld.

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Mobiel internet voor jullie events nodig? Vraag het PADACO!

Wil je meer weten over mobiel internet tijdens roadshows en sportevents? Laat het ons weten. We horen graag waar je naar op zoek bent en adviseren je dan wat je daarvoor nodig hebt en hoe wij dat voor jullie kunnen regelen. Ben je op zoek naar mobiel internet voor jullie events? Dan kies je natuurlijk voor PADACO!