Pacado Connectivity - Verhuizingen - Tijdelijk internet - Flexibel

Tijdelijk internet bij verhuizingen

Binnen 24 uur een snelle, stabiele internetverbinding

Snel internet op de nieuwe locatie

Verhuizen met het bedrijf? Dan wil je niet onnodig lang offline zijn. Toch gebeurt het nog heel vaak dat het internet niet gelijk geregeld is. Omdat bijvoorbeeld de infrastructuur daarvoor op de nieuwe locatie nog ontbreekt. PADACO Connectivity regelt dan wel een snelle, stabiele internetverbinding. Binnen 24 uur zodat jullie zo snel mogelijk weer online zijn en aan de slag kunnen.

Voldoende bandbreedte voor al jullie werkzaamheden

Wij zorgen voor een tijdelijke internetverbinding die voldoet aan jullie eisen. Dat betekent stabiel en veilig internet met voldoende bandbreedte voor jullie werkzaamheden en het aantal mensen dat aan het werk is. Of het nu voor enkel wat internetverkeer en de standaard downloads is of dat jullie veel livestreamen en daarmee ook zwaardere capaciteit in uploads nodig hebben, wij regelen het. En met een (VPN-)verbinding weten jullie ook zeker dat al het online verkeer goed beveiligd is.

Unlimited met 5G

Om de gewenste snelheid te garanderen, gebruiken we bij verhuizingen altijd 5G. Via een omvormer wordt dit een zogenaamde hotspot voor het tijdelijk internet op jullie locatie. Hiermee staat een megabundel aan data voor jullie klaar zodat veel medewerkers tegelijkertijd kunnen werken zonder dat het internet vertraagt, hapert of andere problemen vertoont.

In 24 uur online

De medewerkers van PADACO zijn hooggekwalificeerd en zowel fabrieks- als VCA-gecertificeerd. Zij weten wat ze doen en bedenken oplossingen voor de meest complexe ICT-uitdagingen. Met deze mensen en onze hightech hardware zorgen we dat jullie binnen 24 uur weer online zijn. Waar de nieuwe locatie van jullie bedrijf ook is.

Zakelijke support, 24/7

Ook nadat alles geïnstalleerd is, kunnen jullie op ons rekenen. Wij bieden zakelijke support, 24/7. Zijn er vragen of problemen? Dan lossen wij het op. Met remote ondersteuning of als het nodig is, on-site support.

Pacado Connectivity - Verhuizingen - Binnen 24 uur online na een verhuizing, met tijdelijk snel en stabiel internet op elke locatie.

Maatwerk bij verhuizingen

Wie voor PADACO kiest, weet zeker dat ze ook direct na de verhuizing weer online kunnen. Zelfs als het internet op de locatie nog niet beschikbaar is. Dat doen we met maatwerk waarbij we onder andere de volgende services kunnen aanbieden:

  • Mobiel en tijdelijk internet via 5G
  • Basispakket met een lokaal netwerk (wifi/LAN)
  • Uitbreiding mogelijk naar wens met o.a. VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
  • Volledige integratie mogelijk voor printers en plotters
  • Altijd voldoende capaciteit, ook voor hoge uploads
  • Storingsdienst die 24/7 beschikbaar is en direct kan reageren bij calamiteiten
  • VCA-gecertificeerde medewerkers

Flexibel

Als iets zeker is bij verhuizingen, is dat het altijd anders loopt dan gepland. Wij houden daar rekening mee en zijn flexibel in onze diensten. Met een breed aanbod aan mogelijkheden zorgen we altijd voor een passende oplossing, waar en wanneer het ook nodig is.

ICT-oplossingen voor verschillende sectoren

PADACO Connectivity is de specialist in wifi- en internetoplossingen. Met onze hooggekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers is er eigenlijk geen ICT-uitdaging die we niet aan kunnen. Daarbij werken we met de beste techniek zodat we altijd een passende oplossing hebben voor elke vraag en elke situatie. Dit doen we niet alleen voor deze sector. We leveren ook internetoplossingen voor onder andere:

Bouw

Evenementen

Evenementen

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen

Livestreams

Livestreams

Verhuizingen

Verhuizingen

Sportevents & Roadshows

Sportevents & Roadshows

Recreatie

Recreatie

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Bedrijfsverzamel-gebouwen

Internet na een verhuizing nodig? Vraag het PADACO!

Zijn jullie net verhuisd of gaan jullie verhuizen en wil je direct daarna al online? Neem dan contact met ons op. Wij regelen tijdelijk internet dat past bij jullie wensen en kunnen al binnen 24 uur online zijn. Wil je geen tijd verliezen na de verhuizing en zo snel mogelijk stabiel en snel internet hebben voor jullie bedrijf? Vraag het dan aan PADACO!